torstai 2. lokakuuta 2014

Mitä vauvani osaavatkaan 2kk?

Se on hurjaa, miten nopeasti vauvat kehittyykään. Ja en tiedä ihanempaa ajanvietettä, ku seurata noita kahta niiden hereillä ollessa ja hyvällä tuulella!

Ne vaan on niin rakkaita, suloisia, kauniita...! Eihän ne toki ole aina hyvällä tuulella eeeei! Ne kyllä osaa sen oopperalaulamisen jopa stereona! Aluksi se jatkuva kätinä kävi hermoille ja oli sika väsyttävää, mut ei enää. Siihe on nii tottunu, että osaa olla jo rauhallinen kiukun sattuessa.

Minun pikkuset. Rakkauspakkaukset. Osaa jo vaikka mitä! Molemmat on kovia hymyilemään. Tyttö hymyilee herkemmin, mutta poikakin se hymyn sillon tällön näyttää. Pojalla on söpöt hymykuopatki! Molemmat on myös kovia höpöttämään. Vielä tulee pelkkiä tavuja, mutta harjoittelu on kova ja asiaa on paljon. Tässäkin tyttö on poikaa edellä.

Poika sitte taas on fyysisesti edelläkävijä! Se nostaa terhakkaasti päätä mahalla ollessaan käsien varaan. Tyttökin sitä yrittää ja jaksaakin jonkin aikaa pitää päätä ylhäällä. Molemmilla on iha älytön hinku päästä liikkeelle ja siks ne hermostuu helpost mahalla ollessaan, ku ei viel jaksa hinata itteä eteenpäin.

Ja sitten on alkanut se The tekoitku! haha! kyl se vaan on nii mainion kuulosta, ku varsinki poika rupee ääntelee sellasia "äää!" huutoja ja sit oottaa välillä, että "kuuleeko kukaan?" "Onko ketään tulossa?" hihihihi. Voi ku ne on hassuja!

Mutta kaikkiaan on kyllä koko ajan helpompaa pikkusten kans, ku ne alkaa kommunikoimaan (iha pienesti ja omalla tavallaan) ja niitä on paaaaljon kivempi kantaa, ku päätä ei tartte tukea juuri ollenkaa!

öööh, unohdinkohan jotaki?! Kysyä saa ja jakaa omia juttuja, millasia teijän omat on/oli 2kk vanhana! :) heippa taas täältä hullumyllystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti