torstai 23. lokakuuta 2014

velliä ja sosetta

Eilen mentii illal kauppaan, ku mies tuli töistä. Siinä sit mietittiin, että mitäs pikkusille sit ostas, ku kaikkee oli tarjolla. Lueskelin kotona lehtistä, minkä sain neuvolasta. Siin neuvottiin ruokaan liittyvissä asioissa ja oli iha jees vihkonen. Siinä mm. neuvottiin, että kerran viikossa lisää uuden ruoka-aineen.

Päätettiin sitte valita peruna-porkkana sosetta ja saman makusta velliä, että masuun ei tuu liikaa uusia asioita kerralla. Pienet, kun vielä ei oo täyttäny ees 3kk (huomenna vasta:D).
Näihin me päädyttii ja on ainaki viel kelvannu!

Eilen illalla nukkumaa mennessä saivat ekan kerran velliä. Ei ees ilmeet muuttunu ja imivät tuttipullot hyvällä ruokahalulla loppuun asti. Tuli hyvä fiilis! Ruoka maitto. Ei oo tullu masuihin ainakaa viel mitää kipuja. Tosin ovat kiukkusia, mut se johtuu varmaanki siitä rokotteesta, minkä saivat eilen.

Tänää saivat sit ekan kerran sosetta. Kuvasin molempien reaktiot videolle. Molemmil meni molemmat lusikalliset samantien alas ja söivät, ku vanhat tekijät. Tottakai molemmat yritti lutkuttaa lusikkaa niinku tuttipulloo, mut ei sylkeny ruokaa pois, vaikka oisin veikannu, et niin käy. Ois lisääki molemmat halunnu, mut ei saa antaa viel, ku 1-2 lusikallista kerran päivässä.

Mukavaa, et se sentää meni, niinku pitiki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti