torstai 9. lokakuuta 2014

Voihan nuha!

Viime viikonloppuna se alko! Ensin poitsukka köhi sunnuntaina, sitte maanantaina se oli tarttunu tyttöön... Sitte molemmilla alko nokka vuotaa. Viime yö meni pojan kans valvoessa, ku ei saanu syötyy nenän tukkoisuuden takia. Tää mamma on nii väsyny täl hetkellä! Mut eipä nuo oikee nuku päivälläkää ja jos nukkuu, nii vuorotellen. Se siis päikkäreistä!

Kauan vauvoilla oikee nuha kestää? Vai voiko sitäkää ennustaa? Ei varmaankaa... Turhauttaa vaa iha hitosti, ku just sai jonkulaiset yörytmit pikkusille.. Puol kympilt sänkyyn, iltamaito ja "hyvää yötä". Aikasemmin molemmat nukahtanu pienen kitinän saattelemana viimestää yheltätoista ja heränny ekan kerran vast puol viien aikaa aikasintaa, mut sit piti ottaa se rokote ja se aiheutti masuvaivat muutamaks päiväks.. Tarkoen siis sitä et (varsinkaa poitsu) ei nukuta yöllä niin hyvin. Tunnin-kahen välein tissille.

Nyt just, ku päästii masukivuista ja alettii hakee unirytmii uuestaa nii alkaa tää saamarin nuha/köhä! Alusta siis kaikki. Tyttö on kyl kunnon teräsleidi! Se ei tukkosuudesta paljoo välitä vaikka heräileeki välil yskimää, nukhataa kummiski heti uuestaa. Poika sen sijaan... Huus viime yön!

No ehkä tää taas tästä.. Eihän siihe ookkaa enää ku parisen viikkoo nii on 3kk neuvola ja annetaa eka pistettävä rokote joka saattaa aiheuttaa kuumetta. Koputetaan kaikki yhdessä puuta, ettei vaa mun pienille tuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti