keskiviikko 22. lokakuuta 2014

3kk neuvola

Tänää nukuttii hieman pommiin ja herättii vast puol kasilt. Siin tuli sit hieman kiire, ku kasilt piti olla jo neuvolas. Ei me (ihme kyl) myöhästytty kummiskaa ku 10min.

Neuvolas otettii pituus ja paino molemmilta ja tuli ilmi, ettei mulla riitä enää maito. Meitä sit neuvottiin alottaa soseet pikkuhiljaa. 1-2 lusikallista kerran päivässä. Ja sit iltavelliä annetaan joka ilta. Sit viel pitää antaa lisämaitoa jokaisen syötön jälkeen. Muuten ovat kyl kehittyn hyvin ja iänmukaisesti. Molemmat naureskeli neuvolatätille ja oli tosi pirteellä tuulella.

Kotii tultua tuli siinä sit itkuki. Vaivaa tosi paljo toi oman maidon riittäminen. Koko päivä oikeestaa menny sen asian sisäistämisessä. Olisin nii halunnu, että maito riittää! Nyt alkaa sit kunnon pullorumba ja se kiukuttaa! Ja tuntuu tosi pahalta, ettei enää pysty antaa tarvittavaa ravintoa omille lapsille. Mut eiköhän tähänki totu. Periks en kyl anna! Imetän, vaikkei paljoo maitoo tuukkaa.

Aijuuu, ja pienet sai ekat pistosrokotteet! Ei oo ainakaa viel oireita ilmenny. Tyttö on kyl tavallista kiukkusempi, mut ei sekää paha oo. Kuumetta odotellessa, toivottavast ei tuu. *kopkopkop*
Tilanne oli iha kauhee tälle piikkikammoiselle! Onneks miehen hermot pitää ja se piti lapsii syli, ku pistettii. Mä en pystyny ees kattomaan! Mut sit äkkii lohdutamaan, ku pisto oli ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti