torstai 30. lokakuuta 2014

Muutto

Sori hiljaisuuteni! Muuttoa muuttoa... Se jos mikä on mieleenkiintost kahen vauvelin kans. Joka kerta, ku molemmat nukku/oli rauhallisina, juoksu jalkaa lähimmäl pakkauspaikalle ja tavaraa laatikkoon. Viime viikko meni lähinnä näin, koska mies oli töissä nii minun kontolleni jäi tämä tärkeimpien tavaroiden pakkaaminen. Mm. astiat, olkkarin tavarat, lasten vaatteet sain pakattua viime viikon aikana.

Viime perjantaina sit kaveripariskunta tuli lastensa kans käymää ja sovittii siinä sitte, et seuraavana päivänä naiset ja lapset menee kauppakeskus Veturiin kattomaan Diandran esitystä, ku miehet suuren suurilla voimillaa kahestaa roudaa mahollisimman paljo tavaraa, että päästää jo tähä uuteen kämppään yöpymää.

Lauantai illalla oltiinki sitte jo uudella asunnolla melkein kaikkien tavaroiden kanssa. Ihanaa olla täällä! Ja viellä omassa talossa! Mies kun päätti viime talvena, ku raskaaksi tulin, että ostaa päräyttää meille talon! wooooo! Olen kyllä kieltämättä onnellinen!

Tää viikko onki menny lasten kans tässä kotona tavaroita laitellessa paikoilleen ja mies on ollu vanhalla kämpällä tekemäs lopputyhjennystä. Alkaa pikkuhiljaa olla valmista. Tää tuntuu jo nyt ihan kodilta! Rakastan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti