tiistai 14. lokakuuta 2014

Tiistai.

Tiistait on jotenki nii turhia päiviä, ei tapahu mitää.

Tänää äiti heräs ennen muksuja! hahah, ekaa kertaa vissii kotiutumisen jälkee. Kummallista! Tosin heräsin yskimää, ku kauhee yskä jäi siitä vknlopun sairastumisesta jäljelle. Tyttönen heräs sit siihe yskimiseen. Ihana tervehtynyt tyttönen vaa katteli minuu ja leveä hymy ilmesty sen huulille, ku huomas, että oon hereillä ja kattelen takasin. Paras aamu pitkään aikaan!

Aloin sit imettää tyttöö ja ilmotin miehelle olevani hereillä, että tekee mulleki aamupalaa. Se siis nukkuu edelleen sohvalla, ku lapsilla on jotku yöt nii levottomii, et herättää monta kertaa. Viime yönä kyl herättivät vaa kerran, joten oli hyvä yö. Johtunee varmaa siit, et ovat tervehtymässä.

Siinä sit tytön syöttämisen jälkee menin itte aamupalalle ja sit alko poitsukka ähisee siihe malliin, että nälkä tais vaivata. Menin takas sänkyyn syöttää poikaa ja mies tuli sanoo meille heipat ja lähti töihin. Tultii sit tähä olkkarii ja vaihoin molemmilt vaipat. Aamun piirretyt päälle ja juttelemaan lasten kans, ku hymyssäsuin halusivat keskustella. Nyt poitsukka nukahti kaukaloon, edelleen sen lempparipaikka ja tyttö pötköttelee viekus ja höpöttelee ilosena.

Ootellaa täs just, jos vaikka lasten täti, miehen sisko, tulis käymää. Sunnuntaina ilmotti miehelle, et saattaa tulla käymää. Ois kyl kieltämättä mukava nähä sitä pitkäst aikaa. Ei se kyl oo ilmottanu mitää, et ois tulossa. Nooo, näkeehän sen sitte lauantana viimestää.

Semmonen tiistaiaamu meillä! Hyvää tiistaita muillekin! :)

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta! Tuollaisia aamuja odottellen...mukavia, iloisia ja täynnä hymyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp! Siinä kyl kieltämättä oma aamu parani kerta heitolla, ku toinen hymyili iha onnessaa, ku äiti oli hereil! <3

      Poista
  2. Tänään vasta löysin blogiisi! Onnea pienistä <3 liityin lukijaksi, täytyy paremmalla ajalla perehtyä kunnolla vanhoihin postauksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa saada uusia lukijoita! :) Kiva, jos kirjotteluni miellyttää ^^

      Poista