maanantai 13. lokakuuta 2014

Mielenkiintoinen yö

Täytyy kyl myöntää, että on hankala nukuttaa kahta vauvaa, ku ite on kipeänä! Tai siis kipeitähän me ollaa kaikki kolme, mut kummiski. Viime yö meni lähinnä kuunnellessa kiukkua ja yrittäessä nukuttaa pikkusia. Ei siitä oikee tuntunu tulevan mitää! Joka kerta, ku sain ees toisen ummistamaa silmänsä ja rauhottumaan nii itelle tuli kauhee yskäkohtaus ja kaaaaikki alusta! Se alko jo naurattaa siin aamuyöstä, et miten voi ihmisel olla tämmönen tuuri. :D

Nimiäiset ois nyt lauantaina 18.pv, toivottavast parannutaan! Ei oo kiva juhlistaa pienii, jos ne on kiukkusii ja räkäsii... Ja päivä on muutenki niille pitkä, ku paljo porukkaa ja hirvee meteli suht oudossa paikassa. Mut onneks sinne on viel aikaa parantua.

Oottelen täs jännityksellä, että onko Rollosta ketää tulossa. Aluksi sielt oli tulossa kaikki: Äiti, iskä, sisko, siskonpoika ja veli. Nyt viimisen tiedon mukaa sielt ei vissii oo tulos ketää.. Syynä rahattomuus ja autottomuus. Oon iha ihmeissäni muute junien hinnoista.. Miten ne voi olla nii kalliit?! Junaliput siis. Yli 20e noussu hinta siitä, ku viimeks kurkkasin. HUH!

Mut toivon, että sielt ees osa pääsee. Muuten lasten juhlissa ei oo mun puolelta ketää, ku mun pappakaa ei pääse lääkärissä ramppaamisen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti