perjantai 10. lokakuuta 2014

Parempaan päin!

Viimeyönä sain nukkua! Pikkuset heräs vaan KERRAN syömään siinä kolmen aikaa! Aivan ihanaa! Ja heti huomaa omasta olosta, että on tullu pitkäst aikaa nukuttua kunnolla. Räkätauti muutenki tuntuu olevan historiaa.. Kumpikaa ei niiskuta eikä köhi juurikaan. Kylläpä oli nopeesti ohi! Toivottavasti ei tuu takasin ja voi rauhassa olla nimiäisten suhteen, jotka on siis ensviikon lauantaina.

Mutta mutta (Miks aina on mutta?:D) poika on edelleen kiukkunen ja syy on mitä uskomattomin! Sille on tulossa hampaita?! Ikenet ollu turvoksissa jo jonki aikaa, kuolaa valuu ihan hullunlailla, sen hengitys haisee kummalle (kalalle?;D), ja sellanen hammaslelu auttaa, ku sillä hieroo hellästi ikeniä. Uskomatonta tässä on se, että poika ei oo viel ees 3kk.. Voiko siis olla ees mahollista, että sille jo nyt tulee hampaita?

Toisaalta se ois iha kiva, jos pikkusille tulee hampaat eri aikaa. Kiukusta päätellen aika hankalaa aika tämä hapaiden tulos. Pystyis sit helpommin keskittyy siihe kipeesee yksilöön, jos niitä on samaa aikaa vain yksi. Toivossa on hyvä elää, sano lapamato, ha!

Kyllä tää tästä! Jotenki tuntuu, että tällä blogilla on sellanen negatiivinen tunnelma.. Vaikee vaa kirjottaa kipeydetä positiivisesti. Joten seuraava postaus on positiivinen! Alan nyt heti ottaa syysvaatteista ym. kuvia niin saa jotain kivaa tänne!

Sanokaapa mielipiteitä lastenkuvista?! Oon nii kahenvaiheilla, että pistänkö tänne... En millään osaa päättää ja mieskään ei osaa asiaan sanoa. Toisaalta haluaisin niin näyttää kauniit lapseni teille kaikille, mutta jotenki se on nii yksityistä.. Ja ku tätä saattaa lukea kuka tahansa.. Joten kertokaa mulle, mitä tehdä!! kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti